Årsmötesresa / Intresseanmälan

Vid styrelsemöte den 22/2-2022 har vi beslutat att försöka få till en årsmötesresa den 31/5 – 2/6-2022 med Silja Line till Helsingfors, alltså 2 nätter ombord. 

För att styrelsen skall kunna planera resan bestämdes också att vi försöker få en intresseanmälan från alla som följer vår hemsida

Lämna en intresseanmälan via ”KONTAKTA” på hemsidan. Fyll i uppgifterna i formuläret och tryck på skicka och intresseanmälan går vidare till KONE pensionärsklubb.

Ps: Hemsidan ser olika ut beroende på om ni ser hemsidan på telefon/läsplatta/dator . Men leta bland rubrikerna och klicka på rubriken ”KONTAKTA” fyll i alla uppgifter och tryck på skicka.

Kontakt gärna era kamrater och be dem också att lämna en intresseanmälan via hemsidan.

Självklart kommer KONE pensionärsklubb subventionera resan för våra medlemmar till 300:-/person och 1200:-/person för icke medlemmar. Eventuella kostnader för t.ex enkelhytt, fönsterhytt, lyxhytt m.m. tillkommer på avgiften.

Planen ser ut så här: Båten avgår tisdagen den 31/5 kl 16.45 där startar vi med årsmötet och middag på kvällen med ett dryckespaket.

Morgonen onsdagen den 1/6 är det frukost. Vi anländer till Helsingfors kl 10,30 där vi planerar en buss-sightseeing.  Båten avgår från Helsingfors kl 17.00 och vi äter en buffe på kvällen.

Morgonen torsdagen den 2/6 äter vi frukost och vi anländer till Stockholm Värtan kl. 09.45.

En inbjudan till resan med bindande anmälan kommer att skickas ut via brev och hemsida senare.

KONE Pensionärsklubb / Styrelsen