KONE utrustar Shenzhen BinFengGui Industrial Park i Kina

KONE Pressmeddelande 14/96/2912

KONE har vunnit en order för att leverera en uppsättning People Flow®-lösningar, inklusive 60 st KONE-hissar, för Shenzhen BinFengGui Industrial Park Renewal-projektet i Kina.

Industriparken ligger i hjärtat av Longhua Qinghu affärsdistrikt och kommer att innehålla kontor, kommersiella utrymmen och bostäder samt offentliga faciliteter. Det kommer att byggas in i en grupp av storskaliga komplex som integrerar kontor, kommersiella utrymmen, bostäder, offentliga lokaler, allmänna anläggningar och andra funktioner, och formar horisonten av Longhua Qinghu affärsdistrikt.

KONEs leverans inkluderar 60 MiniSpace™-hissar. Dessutom inkluderar avtalet KONE E-Link™ fjärrövervakning och tre års standardunderhållsservice.

”Vi är mycket glada över att få vara en del av detta ambitiösa projekt” säger Joe Bao, KONEs verkställande vicepresident för Greater China. ”Vi ser fram emot att leverera våra lösningar för att förbättra flödet av stadsliv i Shenzhen.”

Huvudentreprenören är Shenzhen Rongheng Industrial Group Co, Ltd, och huvudutvecklaren är Hongfa Group. Projektet beräknas vara klart 2025.

KONE bokade ordern under fjärde kvartalet 2022