Ny hiss på 5 veckor

KONE pensionärsklubb får följa  KONE´s hissmontör Mathias Rohdin 30 år (även kallad ”NanoSpace Mathias”) med en modernisering av en äldre hiss med slagdörrar som nu skall ersättas med en KONE NanoSpaceTM.

Till hyresgästernas stora glädje blev montaget klart på 5 veckor från rivning av den gamla hissen till besiktning och en färdig hiss. Vi får följa montaget via en 15 min lång film och vi får också höra några av hyresgästerna tycka till om nya hissen.

Mathias som är en glad och positiv montör tycker att KONE är ett bra företag att jobba hos, det är ordning och reda, allt fungerar till 100%, allt material finns på plats, tunglyftare kommer och tar hand om tunga lyft som t.ex. lyfta in hissmotorn (220kg) smeden kommer och tar hand om inramningen av schaktdörrarna och efter montaget kommer transporten som tar hand om allt avfall, alla tunga verktyg mm.

Mathias tycker också att det är trevligt att få jobba med modernisering i en hyresfastighet där man träffar hyresgästerna som gärna vill prata och komma med glada tillrop.

Mathias älskar friluftslivet ute i naturen där hans stora fritidsintresse är sporten Slackline vilket betyder att gå på lina, men i stället för att gå på klassisk stållina går man på en mjuk lina gjord av polyester. Mathias gillar att gå slackline med sina vänner helst mycket högt över sjöar och vattendrag och även ovan molnen. Se filmen när Mathias och hans vänner går på Sveriges längsta slackline, 380 meter lång i Kungsängen.