Styrelsemöte

KONE Pensionärsklubbs syrelse träffades den 22 oktober 2019 hemma hos Svenne Haglund där vi blev bjudna på en utsökt ugnsbakad laxfilé.

Sen välkomnade vi vår nye styrelseledamot Leffe Berglind till medverkan i hans första styrelsemöte. Leffe valdes in som styrelseledamot på årsmötet 2019.

Vi är 6 st i syrelsen och vi turas om att vara värd för styrelsemötena. Den som är värd för mötet bjuder också alla styrelsemedlemmarna på lunch ur egen plånbok.

Under styrelsemötet gick Hasse igenom föregående mötesprotokoll där efter redogjorde Hasse för den träff styrelsen hade i september 2019 med KONEs förre VD Jakko Kaivonen och nuvarande VD Kurt Horn inför Jakkos flytt till Ryssland. För övrigt ett mycket givande möte där vi hoppades och nu tror på ett fortsatt gott samarbete med KONE.

Vi diskuterade träffen den 3 dec på KONE i Årsta där Olle Ström skall prata teknik. Vi bestämde också var vi skall träffas och äta lunch efter mötet med Olle. Inbjudan till denna träff kommer att skicks ut under vecka 45.

Vi bestämde också att Leffe skulle få delat ansvar med Håkan för hemsidan genom att bli ”administratör” och få full access till hemsidan.

Vi diskuterade vidare träffar under 2020 och att KONEs pensionärsklubb firar 10 år 2020. Vi får se var vi landar när det gäller 2020.