Coronvaviruset sätter stopp

P.g.a rådande omständigheter med coronaviruset blir KONE Pensionärsklubb tyvärr tvingad att ställa in alla planerade aktiviteter såsom styrelsemöte och den planerade aktiviteten som var tänkt till den 12 maj 2020.

Enligt Folkhälsomyndigheten har en nya virussjukdomen covid-19 utvecklats till en pandemi och sprids nu i Sverige. Vi som nu är 70 år eller äldre tillhör en riskgrupp.

Det är mycket viktigt att vi skyddar oss själva och andra från att smittas av covid-19. Då värnar vi även sjukvården som kommer att vara högt belastad.

Klara besked från våra myndigheter. Flertalet av våra medlemmar är mellan70-85 år och därmed i inom riskgruppen. Därför tar styrelsen ansvar och ställer in alla planerade aktiviteter tills vidare.

KONE Pensionärsklubb / Styrelsen

———————————————————————————————————–

Jag bjuder på lite musik där KONE veteranen Hasse Carlsson, jag själv , Håkan Wendel och Elisabet bjuder på Benny Anderssons ”En födelsedagsvals till Mona

Kom gärna med idéer och egna bilder/filmer/texter vad vi kan underhålla oss här på hemsidan när vi nu sitter i 70+ karantän! Använd länken ” Kontakta” överst på sidan