En Motala-hiss till Dubai

KONE to equip B4 Grande luxury residential tower in Dubai

KONE Corporation, press release, September 24, 2020

Den höga skyskrapan med 287 meter och 72 våningar rymmer 882 lyxlägenheter samt bekvämligheter och butiker på strandpromenaden. Lägenheterna inkluderar en till fyra sovrum och stora takvåningar som kommer att ligga på de högsta våningarna. Hyresgästerna i B4 Grande kommer att ha panoramautsikt över Persiska viken och omgivande områden.

För att möjliggöra smidigt och säkert personflöde för de 1000 hyresgästerna som använder byggnaden dagligen kommer KONE att leverera 13 KONE MiniSpace ™ -hissar, tre KONE MonoSpace®-hissar och en KONE Motala ™ -hiss. Dessutom kommer byggnaden att utrustas med KONE informationsskärmar och KONE E-Link ™, ett verktyg för anläggningshantering som är utformat för att säkerställa bästa möjliga kvalitet i byggnaden för hyresgästerna.

”Vi är stolta över att leverera våra ”People flow” lösningar till den här avancerade fastigheten. I samarbete med våra kunder vill vi hjälpa dem att skapa en förstklassig användarupplevelse och överträffa hyresgästernas förväntningar på B4 Grande”, säger Pierre Liautaud, Executive Vice President för KONE Sydeuropa, Mellanöstern och Afrika.

B4 Grande utvecklas av Emaar Properties och planeras färdigställas 2022. Huvudentreprenören är China State Construction och arkitekttjänster tillhandahålls av WSP.