KONE utrustar Keppel Tower i Singapor

KONE Corporation, press release, October 20, 2021

KONE har fått kontraktet för att utrusta den nya utvecklingen på den tidigare Keppel Towers platsen med totalt 23 hissar. Den nya kommersiella utvecklingen kommer att omfatta ett 32-vånings klass A kotorstorn och   tillhörande butiksytor.

KONE kommer att utrusta den ombyggda byggnaden med 17 KONE MiniSpaceTM DX-hissar och 6 KONE MonoSpace® DX-hissar, som har inbyggda anslutningsfunktioner.

Hissarna som betjänar kontorsvåningarna kommer att installeras med KONE Destination Control System som tar hänsyn till önskade destinationsvåningar och antalet väntande passagerare för att avsevärt förbättra effektiviteten och bekvämligheten, samt Application Programming Interfaces (API) för att möjliggöra potentiell framtida integration med byggnadens interna applikationer eller andra tredjepartssystem.

KONE är glada att kunna ansluta sig till Keppel platsen i ombyggnaden av Keppel Towers eftersom vi alltid har insett vikten av energieffektiva, innovativa lösningar för flödet av människor utan att kompromissa med prestandan säger Samer Hiabi, vd vid Asien.Stillahavsområdet på KONE.

Vi är glada att samarbeta med Kepple platsen för att uppnå sin vision om en framtidssäker, hållbar och intelligent kommersiell egendom.

Ordern bokades under tredje kvartalet 2021 och ombyggnaden av Keppel Towers beräknas vara klar 2024,