KONE utrustar Singapore General Hospital Center

KONE Corporation, press release, June 27, 2023

KONE har vunnit en order på att leverera en svit av People Flow®-lösningar för Singapore General Hospitals (SGH) Elective Care Center (ECC) och National Dental Center Singapore (NDCS) byggnader belägna på SGH Campus.

Byggnaderna kommer att omfatta operationssalar, specialistpolikliniker och slutenvårdsavdelningar, såväl som digitala tandvårdsmöjligheter, forsknings- och utbildningsfaciliteter. De nya byggnaderna har utformats med olika funktioner som gör det möjligt för dem att uppnå hållbarhetsmål inom koldioxidminskning och resurseffektivitet.

KONEs leverans inkluderar 49 hissar och 11 rulltrappor från DX produktsortiment. KONE DX-produkterna har hög energieffektivitet och kommer med inbyggd anslutning. Lösningen som levereras till ECC och NDCS inkluderar även Autonomous Mobile Robot Interface, Blue Code Activation Interface, Application Platform Interface, KONE E-Link och KONE Health & Well-Being Solution som inkluderar Lift Air Purifier och Escalator Handrail Sanitizer.

”SGH är en nyckelkund till KONE, och vi är hedrade över att vara en del av dess föryngring och omvandling”, säger Samer Halabi, KONEs vicepresident för Asien och Stillahavsområdet, Mellanöstern och Afrika. ”People Flow®-lösningarna som kommer att installeras har innovativ teknik som passar SingHealths vision om ”Ett campus, ett system”.

Ägarens agent är MOH Holdings Pte Ltd, huvudentreprenören är Penta-Ocean Construction Co. Ltd, arkitekten är DP Architects Pte Ltd och konsulten är WSP Consultancy Pte Ltd.

KONE bokade ordern under fjärde kvartalet 2022.