God Jul o Gott nytt år

Vi i klubbstyrelsen vill till Er i KONEs pensionärsklubb, till Er alla som följer oss på vår hemsida och till Er i ledningen på KONE som stöder vår verksamhet, rikta ett stort tack för det gångna året och önskar alla en riktigt God Jul 2020 och ett Gott Nytt 2021.

 KONE-pensionärsklubb/Styrelse

I riskgrupp vi alla oss befinna, man som kvinna. Att vi med hissar knoga och gjort det jä—vligt noga. Spelar alls ingen roll, när covid 19 hänger över oss som ett troll. Anders Tegnell oss lett likt Betlehems stjärna. En frälsare kommer oss att värna, Vaccinet är det rätta spåret, så låt oss glömma detta året. Med avstånd till varandra, kan ingen klandra. Om vi tar en sup eller två, för att fira att nu är det snart ett nytt år. / Hasse E

Årets jullåt: Låt mig få tända ett ljus