KONE vinner order på 50 hissar i Kina

KONE Corporation, press release, December 22, 2020

KONE Corporation, världsledande inom hiss- och rulltrappsindustrin, har vunnit en order om att leverera 50 hissar till GDH City, en ny utveckling för blandad användning i Shenzhen, i provinsen Guangdong i sydöstra Kina

Shenzhen, även känd som ”Silicon Valley of China”, är ett pulserande globalt teknologinav och är också staden med de flest färdigbyggda skyskraporna på över 200 meter i höjd.

GDH City kommer att bestå av affärslägenheter, två kontorstorn på 180 och 303 meter samt kommersiella utrymmen, inklusive ett 100 000 kvadratmeter upplevelsecenter.

Kombinationen av affärer, handel, bostäder, kultur och naturliga omgivningar förväntas utvecklingen ge en ny typ av kundupplevelse till Shenzhen centrum.

KONE levererar 46 KONE MiniSpace ™ -hissar och fyra KONE MiniSpace ™ DoubleDeck-hissar för projektet. Dessutom kommer byggnaderna att vara utrustade med KONE Destination Control System för att minska väntetiden och restiderna samt KONE E-link ™ övervakningssystem, som kan hålla reda på prestanda för all utrustning i realtid från en enda plats.

Kontraktet innehåller också två års standardunderhåll. ”Shenzhen är en av de mest populära städerna i sydöstra Kina, mest känd för affärs- och familjevänlig shopping och underhållning.

Det är ett stort nöje att väljas leverantör för detta projekt och vi ser fram emot att hjälpa våra kunder att skapa det bästa flödet för, hyresgäster och besökare vid deras flaggskeppsutveckling, ”säger William B. Johnson, Executive Vice President, KONE Greater China.

Projektet beräknas vara klart 2023 och utvecklas av Guangdong Land Holdings Ltd. KONE bokade ordern under andra kvartalet 2020.