Inbjudan och anmälan till årsmötesresan

Ingen bussanslutning till Silja Line. Följ länken för mer information

Inbjudan till årsmötesresan den 31/5 – 2/6-2022 med Silja Line till Helsingfors, alltså 2 nätter ombord.

Båten avgår tisdagen den 31/5 kl 16.45 OBS. Värtahamnen. Där startar vi med årsmötet där vi kan få en kopp kaffe eller annan dryck. Kl 20,00 serveras middag i restaurang Italiano med ett litet dryckespaket.

Morgonen onsdagen den 1/6 är det frukost. Vi anländer till Helsingfors kl 10,30. Kl 11,00 har vi bokat en två timmars buss-sightseeing med svensktalande guide. Därefter disponerar deltagarna dagen på egen hand i Helsingfors. Båten avgår från Helsingfors kl 17.00 och 19,30 äter vi en buffe i  restaurang Grande buffet.

Morgonen torsdagen den 2/6 äter vi frukost och vi anländer till Stockholm Värtan kl. 09.45.

Kostnaden för resan blir för del i dubbelhytt utan fönster (B hytt). 300:-/person för våra medlemmar och 1200:-/person för icke medlemmar fru/man/kompis Eventuella kostnader för t.e.x enkelhytt eller fönsterhytt tillkommer på avgiften. Ange namn på den person Ni ev. delar hytt med.

 B-hytt Enkelhytt tillägg  460:- /per hytt.

A-hytt med fönster tillägg 810:-/per hytt.

Avgifterna betalas till BG 636-3626

I ovanstående kostnader ingår: Resa t.o.r Helsingfors. Två övernattningar på båt. Två frukostar .Två middagar inkl.dryckespaket. Guidad tur i Helsingfors. Samt att icke glömma, Trevligt sällskap.

Anmälan görs till Sven Haglund 076-8161820 eller sven.haglund@telia.com eller Hans Eriksson 070-5821466 eller hans.grete43@gmail.com. Anmälan kan även göras på vår hemsida via denna länk: www.konepensionärer.se .Vi vill ha Er anmälan senast 30 april.

OBS Vi har ännu inte fått någon bekräftelse om bussar till och från Värta hamnen, men vi räknar med att dom skall komma igång innan vi åker. Vi återkommer.

OBS Vi behöver även personnr första 8 siffror samt nationalitet. Glöm ej giltig leitimation( krav från Rederiet).

Styrelsen ser fram mot en trevlig samvaro i glada pensionärers lag.